Välkommen till JOBmeal - Din Partner för Kaffeupplevelser på Arbetsplatsen!

Letar ditt företag efter en bekväm och smidig lösning för att få högkvalitativt kaffe till dina anställda och kunder varje dag? Då har du kommit rätt! På JOBmeal erbjuder vi skräddarsydda hyreslösningar för kaffemaskiner som passar perfekt för alla typer av företag.

Varför Hyra eller Leasa en Kaffemaskin från JOBmeal?

Flexibilitet:

Vi förstår att olika företag har olika behov. Därför erbjuder vi flexibla hyres- och leasingalternativ som kan anpassas efter just ditt företags krav och budget.

 

Kvalitet:

Vi samarbetar endast med ledande tillverkare av kaffemaskiner för att säkerställa att du får högkvalitativa produkter som levererar enastående kaffeupplevelser till dina anställda och kunder.

 

Bekvämlighet:

Med vår hyres- eller leasinglösning behöver du inte oroa dig för underhåll, reparationer eller kaffeleveranser. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på det som är viktigt för ditt företag.

 

Våra Kaffemaskiner: 

Vi erbjuder ett brett utbud av kaffemaskiner som passar alla behov och preferenser. Från mer traditionella bryggare till avancerade bönmaskiner - vi har allt för att tillfredsställa dina kaffebehov.

Vad hjälper vi till med?

Konsultation och Val av Kaffemaskin:

Våra kaffeexperter finns till hands för att hjälpa dig att välja den perfekta kaffemaskinen för ditt företag, baserat på antal anställda, kaffekonsumtion och önskad kvalitet.

 

Installation och Underhåll:

Vi tar hand om allt från installation till regelbundet underhåll av din kaffemaskin för att säkerställa att den alltid fungerar optimalt.

 

Kaffeleveranser:

Vi erbjuder även bekväma kaffeleveranser av högkvalitativt kaffe och förbrukningsmaterial direkt till din arbetsplats.

Varför Välja JOBmeal?

Erfarenhet:

Med många års erfarenhet inom branschen kan du lita på oss för att leverera pålitliga och högkvalitativa kaffelösningar till ditt företag.

Kundservice:

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och ge dig den bästa möjliga servicen. 

Resultat:

Våra kaffemaskiner är utformade för att förbättra arbetsmiljön och öka produktiviteten genom att erbjuda en kaffeupplevelse av högsta kvalitet till dina anställda och kunder.


Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.