Kaffe på jobbet

Är du trött på tråkigt kaffe på jobbet? Behöver din arbetsplats en koffeinboost för att öka produktiviteten och höja stämningen? Då har du kommit rätt! På denna sidan Kaffe på Jobbet strävar vi efter att ge dig allt du behöver för att skapa en fantastisk kaffeupplevelse på arbetsplatsen.

 

Varför är kaffe på jobbet viktigt?

Vi förstår vikten av kvalitetskaffe för att hålla arbetsdagen igång. Med våra expertis och rekommendationer kommer din arbetsplats att inte bara få riktigt gott kaffe på jobbet utan även leda till en förbättrad arbetsmiljö. 

 

Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

Hur kan JOBmeal hjälpa er?

Kaffemaskiner för Kontoret:

Vi erbjuder ett brett utbud av kaffemaskiner som passar alla arbetsplatser, oavsett storlek eller behov. Från traditionella bryggare till avancerade bönmaskiner- vi har allt för att tillfredsställa era krav och behov.

 

Kaffeleveranser:

Sluta oroa dig för att kaffet ska ta slut mitt i arbetsdagen! Med våra bekväma kaffeleveranser kan du hålla ditt kaffelager fullt, så att du alltid är redo för nästa kaffepaus. Genom vår webshop beställer ni enkelt de produkter ni önskar till nästa planerade servicetillfälle. 

 

Kaffeutbildning:

Har ni någon gång känt att det kan vara en djungel i att hitta rätt kaffe och kaffekoncept till din arbetsplats?

För att förenkla detta beslut arrangerar vi på JOBmeal kaffeevent med nya potentiella kunder, befintliga kunder som vill justera smakupplevelse samt även för företag som vill lära sig mer om just denna fantastiska dryck.

Varför välja oss?

Expertis:

Vi har många års erfarenhet inom kaffebranschen och vet vad som krävs för att skapa enastående kaffeupplevelser.

Kvalitet:

Vi arbetar endast med de stora rosterierna vilken säkerställer den högsta kvaliteten på bönorna i våra kaffeprodukter. Maskinerna är också noga utbalda för att säkerställa att du får den högsta kvaliteten varje gång.

Kundservice:

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och ge dig den bästa möjliga servicen.

 

Ta steget mot bättre kaffe på jobbet idag genom att kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just din arbetsplats!

 

"Kaffe på jobbet - För en mer produktiv och nöjd arbetsplats!"

Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.