Barista Grön är kaffekonceptet som tar smaken av Italien till jobbet,
med både bryggkaffe och espresso i toppklass på ett energioptimerat sätt!

 

Smaken på kaffet hantverksoptimeras av JOBmeals kaffesensoriker tillsammans med kafferosteriernas smakansvariga så att kaffet skall smaka precis på det sätt rostmästaren tänkt. Espresson är inställd av JOBmeals certifierade Baristor för den autentiska Italienska upplevelsen. Baristakonceptet tänker även på teälskarna med sitt teoptimerade varmvatten som alltid serverar rent vatten i rätt temperatur. Detta kaffekoncepts maskin är utrustad med en specialutvecklad hårdvara och finurligt programmerad mjukvara för att vara så energieffektiv som möjligt.

 

Denna kaffemaskin brygger kaffet med upp till 20% lägre energianvändning och upp till 15% lägre CO2-utsläpp.

Vad innebär Barista Grön?

  • Barista Grön är kaffekonceptet med både gott bryggkaffe och espresso i toppklass på ett energioptimerat sätt!
  • Smaken på kaffet hantverksoptimeras av JOBmeals kaffesensoriker tillsammans med kaffe-rosteriernas smakansvariga så att kaffet skall smaka precis på det sätt rostmästaren tänkt.
  • Espresson är inställd av JOBmeals certifierade Baristor för den autentiska italienska upplevelsen.
  • Detta kaffekoncepts maskin är utrustad med en specialutvecklad hårdvara och finurligt programmerad mjukvara för att vara så energieffektiv som möjligt.
  • Unikt maskin-interface med knappar, skärmsläckare, beredningsbilder samt marknadsmaterial på och kring maskinen som kommunicerar det kloka och gröna valet till dig, dina kollegor och verksamhetsbesökare. 

     


Samspelet mellan den unika hårdvaran och inställningen av mjukvaran brygger kaffe med:

- Upp till 20% lägre energianvändning

- Upp till 15% lägre CO2-utsläpp

Vilka maskiner finns att välja på i Barista Grön?  

I Barista Grön har vi fokuserat maskiner som har förmågan att skapa en äkta espresso. Maskinen har också två kvarnar så du kan ha två olika bönor i din maskin: En till det färskmalda bryggkaffet och en till din eftermiddags-espresso. 

Barista Grön får du en Spengler Custom Line som erbjuder både den autentiska italienska espresson och svenskt bryggkaffe, det bästa av två världar! 

 

Tillsammans med maskinleverantören har vi utvecklat maskinen med: 

  • En specialutvecklad hårdvara
  • Och finurligt programmerad mjukvara


För att kaffemaskinen ska vara så energieffektiv som möjligt!

Hållbart smakar gott

Våra hjärtan slår hårt för vår planet och dess framtid. Därför har vi sett till att alla produkter i Barista Grön är antingen hållbara, certifierade eller klimatpositiva.

 

Därför kan du vara säker på att du alltid får kaffe, te, choklad och övriga tillbehör och accessoarer som både gör gott och smakar gott! 

Se fler koncept här