Fika Grön är kaffekonceptet som prioriterar gott bryggkaffe på ett energioptimerat sätt!

 

Smaken på kaffet hantverksoptimeras av JOBmeals kaffesensoriker tillsammans med kafferosteriernas smakansvariga så att kaffet skall smaka precis på det sätt rostmästaren tänkt. Fikakonceptet tänker även på teälskarna med sitt teoptimerade varmvatten som alltid serverar rent vatten i rätt temperatur. Detta kaffekoncepts maskin är utrustad med en specialutvecklad hårdvara och finurligt programmerad mjukvara för att vara så energieffektiv som möjligt.

 

Denna kaffemaskin brygger kaffet med upp till 20% lägre energianvändning och upp till 15% lägre CO2-utsläpp.

Vad innebär Fika Grön?

  • Fika Grön är kaffekonceptet som prioriterar gott bryggkaffe på ett energioptimerat sätt!
  • Smaken på kaffet hantverksoptimeras av JOBmeals kaffesensoriker tillsammans med kaffe-rosteriernas smakansvariga så att kaffet skall smaka precis på det sätt rostmästaren tänkt.
  • Detta kaffekoncepts maskin är utrustad med en specialutvecklad hårdvara och finurligt programmerad mjukvara för att vara så energieffektiv som möjligt.
  • Unikt maskin-interface med knappar, skärmsläckare, beredningsbilder samt marknadsmaterial på och kring maskinen som kommunicerar det kloka och gröna valet till dig, dina kollegor och verksamhetsbesökare. 

     


Samspelet mellan den unika hårdvaran och inställningen av mjukvaran brygger kaffe med:

- Upp till 20% lägre energianvändning

- Upp till 15% lägre CO2-utsläpp

Vilka maskiner finns att välja på i Fika Grön?  

I Fika Grön har vi valt ut kaffemaskiner som gör ett otroligt bra svart kaffe, precis så som din goda kopp hemma - Svart, varmt och utan crema, skum eller annat konstigt.

I Fika Grön får du en energioptimerad Spengler PSL som serverar perfekt svart bryggkaffe. 

 

Tillsammans med maskinleverantören har vi utvecklat maskinen med:

  • En specialutvecklad hårdvara
  • Och finurligt programmerad mjukvara


För att kaffemaskinen ska vara så energieffektiv som möjligt!

Hållbart smakar gott

Våra hjärtan slår hårt för vår planet och dess framtid. Därför har vi sett till att alla produkter i Fika Grön är antingen hållbara, certifierade eller klimatpositiva.

 

Därför kan du vara säker på att du alltid får kaffe, te, choklad och övriga tillbehör och accessoarer som både gör gott och smakar gott! 

Se fler koncept här