Letar du efter den perfekta kaffemaskinen för ditt kontor?

Behöver du en pålitlig partner för att skapa en kaffeupplevelse i världsklass för dina kollegor och besökare? Då har du kommit rätt!

Varför Välja JOBmeal som leverantör till kaffemaskinen på företaget?

Vi förstår att valet av rätt kaffemaskin är avgörande för att skapa en positiv upplevelse för dina kollegor och besökare på kontoret. Med JOBmeal får du:

 

Expertis inom Kaffemaskiner för Kontor:

Med många års erfarenhet inom branschen har vi den kunskap och kompetens som krävs för att hjälpa dig att välja den bästa kaffemaskinen för ditt kontor.

 

Kvalitet och Tillförlitlighet:

Vi erbjuder endast högkvalitativa kaffemaskiner från ledande tillverkare för att säkerställa enastående prestanda och pålitlighet på din arbetsplats.

 

Personlig Service för Kaffeautomat på Jobbet:

Vi är här för att guida dig genom hela processen - från val av kaffemaskin till installation och underhåll av din kaffeautomat på kontoret. Vår personliga service garanterar att du får den bästa lösningen för ditt kontor.

Konsultation och Val av Kaffemaskin:

Våra experter finns till hands för att hjälpa dig att välja den perfekta kaffemaskinen för ditt kontor och säkerställa att den passar dina behov och budget.

 

Installation och Service:

Vi tar hand om allt från installation till regelbunden service och underhåll för din kaffeautomat på kontoret, vilket säkerställer att den alltid fungerar optimalt och att dina kollegor och besökare kan njuta av högkvalitativt kaffe när de behöver det som bäst.

 

Kaffeförbrukningsprodukter:

För att komplettera din kaffeautomat på kontoret erbjuder vi även ett brett utbud av kaffebönor, teer och andra förbrukningsprodukter, vilket säkerställer en jämn tillgång till högkvalitativt kaffe för din arbetsplats.

Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.