Make it cold – and flavoured!

Låt era medarbetare och gäster nu själva kreera sina egna personliga favoritkaffedrycker - med eller utan mjölk och smaksättning, varm eller kall, precis som de vill ha den.

Det här är Chilled & Flavoured Coffee Moments

Med vårt Chilled and Flavoured koncept får ni allt ni behöver för en riktig kaffebarupplevelse. Våra maskiner har en integrerad iskaffemeny utöver den ordinarie varma menyn. I anslutning till detta får ni en av marknadens bästa ismaskiner som producerar det populära ispellet formatet ”Chewblett®” som ger ett riktigt härligt iskaffe. Ihop med maskinerna och det världskända hantverkstillverkarna av smaksättning – Franska Monin – blir kaffestationen med kalla och smaksatta kaffedrycker en riktig kaffebarsupplevelse!

 

  • Personlig  smak - Era medarbetare och gäster kan själva anpassa kaffestyrkan och mjölken till sin egen personliga smak.
  • Smaksatt - Tillgång till både varma och kallla smaksatta drycker gör medarbetare likväl som gäster ännu mer nöjda och tillfredsställda.
  • Kall & varmt - I dag är inte behovet starkt eller svagt kaffe, med eller utan mjölk, utan behovet är i dag varmt eller kallt smaksatt kaffe.

Konceptet för både nya och befintliga kunder

Chilled & Flavoured är en konceptapplikation, tillgänglig för samtliga nya och majoriteten av JOBmeals befintliga kunder. 

Vilka maskiner passar denna konceptapplikation?

Spengler Custom Line
Optimalt bryggsystem för tillredning av den perfekta koppen nymalet bryggkaffe. Fokus ligger på en perfekt smakupplevelse på en svart kopp kaffe, men menyn tillhandahåller även klassiska specialkaffedrinkar såsom cappuccino, caffè latte samt choklad och tevatten.
Wittenborg 9100
Användarvänligheten är i fokus för Wittenborg 9100. Modellen är lätt att fylla på och att rengöra den garanterar även en god smakupplevelse.
Chilled & Flavoured Coffee Moment

Låt JOBmeal presentera detta smakfulla koncept djupare. Fyll i formuläret nedan och låt oss hjälpa dig att ta ditt företags kaffe till nästa nivå!

 

Chilled&Flavoured_Drink