Make it flavoured!

Prova vår söta Vanilj Latte, Dirty Cappuccino med extra kaffestyrka och smak av salt karamell eller populära specialkaffedrycken Flat White som smaksatts med hasselnöt.

Belöna dig själv, när som helst under dagen, med en smaksatt kaffespecialité med riktig kaffebarskvalité! Låt medarbetare och gäster själva kreera sina egna personliga favoritkaffedrycker - med eller utan mjölk, med eller utan smaksättning, precis som de vill ha den. Enkelt, otroligt gott och precis vad som behövs vid 14-tiden för att pigga upp resten av dagen! 

Det här är Flavoured Coffee Moments

Med en snyggt integrerad specialmeny på maskinen och de världskända hantverkstillverkarna av smaksättning – Franska Monin – få ni tillgång till smaksatta kaffedrycker med äkta kaffebarsupplevelse. Utan att behöva gå utanför dörren.

  • Personlig  smak
    Era medarbetare och gäster kan själva anpassa kaffestyrkan och mjölken till sin egen personliga smak.
  • Smaksatt
    Tillgång till smaksatta drycker gör medarbetare likväl som gäster ännu mer nöjda och tillfredsställda.

Konceptet för både nya och befintliga kunder

Flavoured Coffe Moents är en konceptapplikation, tillgänglig för samtliga nya och befintliga kunder.

 

Urval av maskiner som denna konceptapplikation passar pefekt till:

Cafitesse Excellence Touch Experience

Med Cafitesse kan du göra de mest utsökta kaffedrycker. Espresso, latte eller kanske en himmelskt god cappuccino? Maximal bekvämlighet, snabbhet och tillförlitlighet varje gång.

Spengler Custom Line
Optimalt bryggsystem för tillredning av den perfekta koppen nymalet bryggkaffe. Fokus ligger på en perfekt smakupplevelse på en svart kopp kaffe, men menyn tillhandahåller även klassiska specialkaffedrinkar såsom cappuccino, caffè latte samt choklad och tevatten.
Franke A600

Franke är en helautomatisk professionell espressoautomat för kontor och restauranger. Automaten levereras med ett stort antal tillval för att passa just er arbetsplats.

Wittenborg 9100
Användarvänligheten är i fokus för Wittenborg 9100. Modellen är lätt att fylla på och att rengöra den garanterar även en god smakupplevelse.
Har ni ännu inte fått ut ett smakställ? Fyll i formuläret nedan så fixar vi detta!
Chilled & Flavoured Coffee Moment

Låt JOBmeal presentera detta smakfulla koncept djupare. Fyll i formuläret nedan och låt oss hjälpa dig att ta ditt företags kaffe till nästa nivå!

 

Flavoured Coffee Moments