JOBmeal Kristianstad

Din lokala kaffeleverantör

044-24 60 00 | info.skane@jobmeal.se

Kabelvägen 11, 291 65, Kristianstad, Sverige

Alla arbetsplatser har olika behov och preferenser för vad riktigt gott kaffe innebär. På JOBmeal i Kristianstad hjälper vi dig att hitta den lösning som passar just din arbetsplats bäst. Du kan köpa eller hyra kaffe- och vattenautomater med tillhörande tjänster, och vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter. Vid behov kommer vi ut till er och genomför snabb och specialanpassad service. Välkommen att höra av dig till oss!

Om oss på JOBmeal Kristianstad

Vi är ett team på 23 anställa som gör allt för att Er fikarast ska bli så trivsam som möjligt. Genom att ha lokala kontor i Malmö, Kristianstad och Karlskrona kan vi erbjuda snabb service och korta leveranstider. Vi har kaffelösning till alla företag, stora som små med flera olika sorters maskiner och upplägg.

Är det något ni undrar över, tveka inte utan hör av er till oss.

Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Våra kaffekoncept

Hos JOBmeal kan du köpa eller hyra kaffemaskiner som passar för företag, restauranger och hotell. Vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter och vi hjälper dig att hitta rätt lösning och serviceavtal för dina behov.

Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.