Din lokala kaffeleverantör

044-24 60 00 | info.skane@jobmeal.se

Kabelvägen 11, 291 65, Kristianstad, Sverige

Välkommen till JOBmeal Kristianstad!

Vi är ett team på 23 anställda som gör allt för att er fikarast ska bli så trivsam som möjligt. Genom att ha lokala kontor i Malmö, Kristianstad och Karlskrona kan vi erbjuda snabb service och korta leveranstider. Vi har kaffelösningar till alla företag, stora som små, med flera olika sorters maskiner och upplägg.

Vi är er pålitliga partner för kaffe- och vattenlösningar i Kristianstad och dess omnejd. Med vårt omfattande sortiment av högkvalitativa kaffemaskiner och vattenmaskiner strävar vi efter att skapa en trivsam och produktiv arbetsmiljö för företag i Kristianstad. Oavsett om ni behöver en kaffemaskin i Kristianstad, Åhus eller någon annan del av Kristianstads kommun, är vi här för att leverera skräddarsydda lösningar som passar era behov och önskemål.

Är det något ni undrar över, tveka inte utan hör av er till oss.

Alla arbetsplatser har olika behov och preferenser för vad riktigt gott kaffe innebär. På JOBmeal i Kristianstad hjälper vi dig att hitta den lösning som passar just din arbetsplats bäst. Du kan köpa eller hyra kaffe- och vattenautomater med tillhörande tjänster, och vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter. Vid behov kommer vi ut till er och genomför snabb och specialanpassad service. Välkommen att höra av dig till oss!


Kontakta en lokal säljare direkt

Andreas persson
Andréas Persson
Senior Account Manager

Om oss på JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

 

  • Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.
  • Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.
  • Vi har över 40 års erfarenhet.
  • Baristacertifierad personal.
  • Internationellt certifierade kaffesensoriker.
Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Jobmeal kahvikupit ympyrässä pyöreä