JOBmeal Luleå

Din lokala kaffeleverantör

0920-25 93 20 info.lulea@jobmeal.se

Besiktningsvägen 12 C, 973 45, Luleå, Sverige

 

Alla arbetsplatser har olika behov och preferenser för vad riktigt gott kaffe innebär. På JOBmeal i Luleå hjälper vi dig att hitta den lösning som passar just din arbetsplats bäst. Du kan köpa eller hyra kaffe- och vattenautomater med tillhörande tjänster, och vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter. Vid behov kommer vi ut till er och genomför snabb och specialanpassad service. Välkommen att höra av dig till oss!

Välkommen till JOBmeal i Luleå

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffe på jobbet du vill servera. Hos JOBmeal i Luleå kan du köpa eller hyra kaffeautomater och vi erbjuder dig olika finansieringsmöjligheter. JOBmeal Luleå AB är beläget i Bensbyn utanför Luleå. Vi är ett lokalt ägt företag som har funnits sedan 1967 och är idag 11 anställda.
Våra kunder finns längs norrbottenskusten och vår affärsidé är mycket enkel: Att servera mellanmål och dryck utanför hemmet. Kontakta oss gärna för allt vi vill är att förgylla Din fikarast.

Tjänster JOBmeal Luleå

För de mindre arbetsplatserna & för de företag som vill hålla nere kostnaderna kan vi erbjuda fullgoda alternativ till nya utrustningar, utan att tumma på kvalitén.
Vi har nyrenoverade automater av de flesta modeller där smak, kvalitet & utseende är densamma som på en ny automat. Vi tar naturligtvis hand om service & underhåll på samma sätt som vi gör med nya automater.

Den enda skillnaden för dig som kund är priset!

Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Våra kaffekoncept

Hos JOBmeal kan du köpa eller hyra kaffemaskiner som passar för företag, restauranger och hotell. Vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter och vi hjälper dig att hitta rätt lösning och serviceavtal för dina behov.

Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.