Din lokala kaffeleverantör

0920-25 93 20 info.lulea@jobmeal.se

Besiktningsvägen 12 C, 973 45, Luleå, Sverige

 

Välkommen till JOBmeal Luleå!

Vi är stolta över att vara er lokala partner för kaffe- och vattenlösningar i Luleå och dess omnejd. Med vårt engagerade team och högkvalitativa produkter strävar vi efter att skapa en trivsam arbetsmiljö för företag i Norrbottens län. Oavsett om ni behöver en kaffemaskin i Luleå, Piteå eller någon annan del av Norrbottens län, är vi här för att leverera skräddarsydda lösningar som passar era behov och önskemål.

Om oss JOBmeal Luleå

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffe på jobbet du vill servera. Hos JOBmeal i Luleå kan du köpa eller hyra kaffeautomater och vi erbjuder dig olika finansieringsmöjligheter. JOBmeal Luleå har funnits sedan 1967 och är idag 13 anställda.
Våra kunder finns längs norrbottenskusten och vår affärsidé är mycket enkel: Att servera mellanmål och dryck utanför hemmet. Kontakta oss gärna för allt vi vill är att förgylla Din fikarast.

Tjänster JOBmeal Luleå

För de mindre arbetsplatserna & för de företag som vill hålla nere kostnaderna kan vi erbjuda fullgoda alternativ till nya utrustningar, utan att tumma på kvalitén.
Vi har nyrenoverade automater av de flesta modeller där smak, kvalitet & utseende är densamma som på en ny automat. Vi tar naturligtvis hand om service & underhåll på samma sätt som vi gör med nya automater.

Den enda skillnaden för dig som kund är priset!


Kontakta en lokal säljare direkt

Fika
Roger Josefsson
Account Manager
Jimmy holmqvist   bild
Jimmy Holmqvist
Account Manager

Om oss på JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

 

  • Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.
  • Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.
  • Vi har över 40 års erfarenhet.
  • Baristacertifierad personal.
  • Internationellt certifierade kaffesensoriker.
Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Jobmeal kahvikupit ympyrässä pyöreä