JOBmeal Luleå

Din lokala kaffeleverantör

0920-25 93 20 info.lulea@jobmeal.se

Stenåsvägen 2, 975 61 Luleå, Sverige

Alla arbetsplatser har olika behov och preferenser för vad riktigt gott kaffe innebär. På JOBmeal i Luleå hjälper vi dig att hitta den lösning som passar just din arbetsplats bäst. Du kan köpa eller hyra kaffe- och vattenautomater med tillhörande tjänster, och vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter. Vid behov kommer vi ut till er och genomför snabb och specialanpassad service. Välkommen att höra av dig till oss!

Välkommen till JOBmeal i Luleå

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffe på jobbet du vill servera. Hos JOBmeal i Luleå kan du köpa eller hyra kaffeautomater och vi erbjuder dig olika finansieringsmöjligheter. JOBmeal Luleå AB är beläget i Bensbyn utanför Luleå. Vi är ett lokalt ägt företag som har funnits sedan 1967 och är idag 11 anställda.
Våra kunder finns längs norrbottenskusten och vår affärsidé är mycket enkel: Att servera mellanmål och dryck utanför hemmet. Kontakta oss gärna för allt vi vill är att förgylla Din fikarast.

Tjänster JOBmeal Luleå

För de mindre arbetsplatserna & för de företag som vill hålla nere kostnaderna kan vi erbjuda fullgoda alternativ till nya utrustningar, utan att tumma på kvalitén.
Vi har nyrenoverade automater av de flesta modeller där smak, kvalitet & utseende är densamma som på en ny automat. Vi tar naturligtvis hand om service & underhåll på samma sätt som vi gör med nya automater.

Den enda skillnaden för dig som kund är priset!

Gå till JOBmeal webbutik, alltid öppen

Logga in här

Till webbshop

Saknar du inlogg till vår webbutik?

Maila order@jobmeal.se

 

Prova våra maskiner, ni också

Vi på JOBmeal har Under 32 år serverat kaffe ur olika modeller och med olika bryggprinciper. Kaffet har utvecklats, likaså maskinerna.Trenden har under ett par år varit maskiner med hela bönor som maler sina bönor innan den bryggs i maskinen. Jag lovar att denna unika bryggteknik ger det godaste kaffe som någonsin har kommit ur en automat. Vi låter er gärna prova en på er arbetsplats. Ni är också alltid välkommen till vårt kontor där det finns över 20 maskiner uppställda för att ni som kund ska kunna klämma och känna lite på de olika modellerna. Med vänliga hälsningar Jonas Ahlborg VD

Med vänliga hälsningar
Jonas Ahlborg VD

Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Våra kaffetjänster

Hos JOBmeal kan du köpa eller hyra kaffemaskiner som passar för företag, restauranger och hotell. Vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter och vi hjälper dig att hitta rätt lösning och serviceavtal för dina behov.

Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Skräddarsytt

Om varken Fika, Barista eller Gourmet passar just era behov skräddarsyr vi gärna ett kaffekoncept åt er.