Din lokala kaffeleverantör

040-18 00 25 | info.skane@jobmeal.se

Segedalsvägen 1, 232 91 Arlöv

Välkommen till JOBmeal Malmö!

Vi är stolta över att vara er lokala partner för kaffe- och vattenlösningar i Malmö och dess omnejd. Med vårt engagerade team och högkvalitativa produkter strävar vi efter att skapa en trivsam arbetsmiljö för företag i Skåne län. Oavsett om ni behöver en kaffemaskin i Malmö, Lund, Helsingborg eller någon annan del av Skåne län, är vi här för att leverera skräddarsydda lösningar som passar era behov och önskemål.

Alla arbetsplatser har olika behov och preferenser för vad riktigt gott kaffe innebär. På JOBmeal i Malmö hjälper vi dig att hitta den lösning som passar just din arbetsplats bäst. Du kan köpa eller hyra kaffe- och vattenautomater med tillhörande tjänster, och vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter. Vid behov kommer vi ut till er och genomför snabb och specialanpassad service. Välkommen att höra av dig till oss!


Kontakta en lokal säljare direkt

Daniel Eliasson
Daniel Eliasson
Account Manager
Per jonsson
Per Jonsson
Regional Sales Manager

Om oss på JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

 

  • Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.
  • Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.
  • Vi har över 40 års erfarenhet.
  • Baristacertifierad personal.
  • Internationellt certifierade kaffesensoriker.
Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Jobmeal kahvikupit ympyrässä pyöreä