Din lokala kaffeleverantör

019-10 49 49 | info.orebro@jobmeal.se

Adolfsbergsvägen 2-4, 702 27 Örebro, Sverige

Välkommen till JOBmeal Örebro!

Vi är stolta över att vara er lokala partner för kaffe- och vattenlösningar i Örebro och dess omnejd. Med vårt engagerade team och högkvalitativa produkter strävar vi efter att skapa en trivsam arbetsmiljö för företag i Örebro län. Oavsett om ni behöver en kaffemaskin i Örebro, Kumla eller någon annan del av Örebro län, är vi här för att leverera skräddarsydda lösningar som passar era behov och önskemål.

Att finnas nära våra kunder är en förutsättning för ett gott samarbete. Vi vill att du ska känna till ditt lokala kontor och ha en personlig kontakt om ett problem skulle uppstå. Vi vill att du ska vara trygg med att din automat fungerar utan bekymmer. Men skulle det vara något så kan vi snabbt vara på plats och lösa det åt dig.

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffe på jobbet du vill servera. Hos JOBmeal i Örebro kan du köpa eller hyra kaffeautomater och vi erbjuder dig olika finansieringsmöjligheter. Vår idé på JOBmeal är mycket enkel, ”att servera mellanmål och dryck utanför hemmet”. Med detta menar vi en god kopp kaffe, något gott till fikat, ett glas vatten eller kylda drycker.

Alla arbetsplatser har olika behov och preferenser för vad riktigt gott kaffe innebär. På JOBmeal i Örebro hjälper vi dig att hitta den lösning som passar just din arbetsplats bäst. Du kan köpa eller hyra kaffe- och vattenautomater med tillhörande tjänster, och vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter. Vid behov kommer vi ut till er och genomför snabb och specialanpassad service. Välkommen att höra av dig till oss!


Kontakta en lokal säljare direkt

Johan hellberg
Johan Hellberg
Account Manager

Om oss på JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

 

  • Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.
  • Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.
  • Vi har över 40 års erfarenhet.
  • Baristacertifierad personal.
  • Internationellt certifierade kaffesensoriker.
Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Jobmeal kahvikupit ympyrässä pyöreä