Din lokala kaffeleverantör

033 - 22 88 70 | info.sjuharad@jobmeal.se

Europavägen 3B, 512 91 Sexdrega, Sverige

Välkommen till JOBmeal Sjuhärad!

Vi är stolta över att vara er lokala partner för kaffe- och vattenlösningar i Sjuhäradsbygden. Med vårt engagerade team och högkvalitativa produkter strävar vi efter att skapa en trivsam arbetsmiljö för företag i Sjuhäradsbygden. Oavsett om ni behöver en kaffemaskin i Borås, Ulricehamn eller någon annan del av Sjuhäradsbygden, är vi här för att leverera skräddarsydda lösningar som passar era behov och önskemål.

Alla arbetsplatser har olika behov och preferenser för vad riktigt gott kaffe innebär. På JOBmeal Sjuhärad hjälper vi dig att hitta den lösning som passar just din arbetsplats bäst. Du kan köpa eller hyra kaffe- och vattenautomater med tillhörande tjänster, och vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter. Vid behov kommer vi ut till er och genomför snabb och specialanpassad service. Välkommen att höra av dig till oss!


Kontakta en lokal säljare direkt

Jarnell
Emelie Jarnell
Account Manager

Om oss på JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

 

  • Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.
  • Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.
  • Vi har över 40 års erfarenhet.
  • Baristacertifierad personal.
  • Internationellt certifierade kaffesensoriker.