JOBmeal Skövde

Kaffe på jobbet

0500-440088 | info.skovde@jobmeal.se

Ventilvägen 8, 541 34 Skövde, Sverige

Här kan du kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om någon av våra automater. För att kunna hantera ärendet på bästa sätt ber vi dig att beskriva ditt ärende så tydligt som möjligt.

Om oss på JOBmeal

JOBmeal är den största svenskägda företagsgruppen i Sverige inom vending branschen, det vill säga tjänster och service via automatlösningar. Vår affärsidé är mycket enkel: Att servera dryck och mellanmåls produkter utanför hemmet. I praktiken innebär det att anställda på företag och i offentliga miljöer enkelt ska kunna njuta av en kopp gott kaffe, delikata småkakor, kallt och friskt kolsyrat vatten samt andra kylda och varma drycker.

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

Lokal närhet över hela landet

Vi tycker att det är viktigt att finnas där våra kunder finns. Därför sköter vi försäljning och service från 26 lokalkontor över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ditt lokala JOBmeal-kontor vill lära känna dig och ditt företag för att kunna ge så snabb och specialanpassad service som möjligt.

 

Nyfiken på andra kaffelösningar? Slå mig en signal på 0500-440088, fyll i formuläret eller maila mig på info.skovde@jobmeal.se  så diskuterar vi bästa upplägget för dig

Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Våra kaffekoncept

Hos JOBmeal kan du köpa eller hyra kaffemaskiner som passar för företag, restauranger och hotell. Vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter och vi hjälper dig att hitta rätt lösning och serviceavtal för dina behov.

Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.