Din lokala kaffeleverantör

090 - 13 40 00 | kundtjanst.umea@jobmeal.se

Pendelgatan 4, 904 22, Umeå, Sverige

Välkommen till JOBmeal Umeå!

Vi är stolta över att vara er lokala partner för kaffe- och vattenlösningar i Umeå och dess omnejd. Med vårt engagerade team och högkvalitativa produkter strävar vi efter att skapa en trivsam arbetsmiljö för företag i Västerbottens län. Oavsett om ni behöver en kaffemaskin i Umeå, Skellefteå eller någon annan del av Västerbottens län, är vi här för att leverera skräddarsydda lösningar som passar era behov och önskemål.


Kontakta en lokal säljare direkt

Fika
Roland Edlund
Account Manager
Stefan tegman
Stefan Tegman
Senior Account Manager

JOBmeal Umeå är medlem i svenska vendingföreningen och förser en stor del av botniaområdet med dryckeslösningar, allt från rent källvatten till avancerade kaffelösningar. Vi tillhandahåller även tillbehör och gosaker för ett riktigt gofika på jobbet. Allt detta på ett enkelt, driftsäkert och servicevänligt sätt helt enligt branschriktlinjerna samt med så liten miljöpåverkan som möjligt.
Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffe på jobbet du vill servera. Hos JOBmeal i Umeå kan du köpa eller hyra kaffeautomater och vi erbjuder dig olika finansieringsmöjligheter.

Öppettider
Mån – Fre 8:00 – 16: 30

Telefontjänst dygnet runt! 
090-13 40 00

Om oss på JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

 

  • Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.
  • Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.
  • Vi har över 40 års erfarenhet.
  • Baristacertifierad personal.
  • Internationellt certifierade kaffesensoriker.
Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Jobmeal kahvikupit ympyrässä pyöreä