JOBmeal Uppsala

Kaffe på jobbet

010 - 160 99 99 | kontakt@jobmeal.se

D, Vaksala-Eke, 755 94 Uppsala

Att finnas nära våra kunder är en förutsättning för ett gott samarbete. Vi vill att du ska känna till ditt lokala kontor och ha en personlig kontakt om ett problem skulle uppstå. Vårt upptagningsområde sträcker sig från Uppsala längs med Gästrikekusten och in över Dalarna. Gemensamt telefonnummer och mailadress för hela området.

Vi vill att du ska vara trygg med att din automat fungerar utan bekymmer. Men skulle det vara något så kan vi snabbt vara på plats och lösa det åt dig. Hos oss kan du hitta maskiner och tjänster som passar företag, restauranger och hotell. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning och avtal för dina behov.

JOBmeal Gävle, Uppsala och Dalarna det är vi. Våra öppettider: Måndag – Torsdag 07.30 – 16.30 Fredag 07.30 – 16.00 Kontoren hittar du som vanligt på sina adresser.

Besöksadress Gävle (HK): Sätrahöjden 22, 806 34 Gävle

Besöksadress Uppsala: Vaksala Eke Hus D, 755 94 Uppsala

Besöksadress Dalarna: Ryckepungsvägen 4, 791 77 Falun

.. och julen varar fram till påska

Vi bjuder på kaffe fram till påsk när ni tecknar ett avtal på en kaffeautomat. Låter detta intressant – Ja, såklart det gör. 

Stilla mitt intresse..

Flextaste – Vill ni ha den bästa maskinen på ert företag?

Vi presenterar en uppdaterad version av våra mest sålda kaffeautomat. Den har tre unika sätt att brygga ditt kaffe, samt fem olika styrkealternativ per bryggsätt – detta ger er 15 olika smakupplevelser i samma maskin, och då pratar vi bara om kaffe… Maskinen har även Take away meny, optimerad temperatur för hetvatten, termosbryggning, tre olika chokladblandningar – Ja, ni kanske ska ringa oss istället för att testa denna maskin, numret är på 010- 160 99 99

Ni kan läsa, ladda upp eller skriva ut broschyrerna – allt efter era önskemål.

Se vår senaste innovation

Sortimentslistan för 2019

En ny sortimentslista med många nya spännande produkter presenterar vi i digital form. Den kan läsas, laddas ner eller skrivas ut på ett mycket enkelt sätt – ni bestämmer. 

Till sortimentslistan

Prova våra maskiner, ni också

Vi på JOBmeal har Under 32 år serverat kaffe ur olika modeller och med olika bryggprinciper. Kaffet har utvecklats, likaså maskinerna.Trenden har under ett par år varit maskiner med hela bönor som maler sina bönor innan den bryggs i maskinen. Jag lovar att denna unika bryggteknik ger det godaste kaffe som någonsin har kommit ur en automat. Vi låter er gärna prova en på er arbetsplats. Ni är också alltid välkommen till vårt kontor där det finns över 20 maskiner uppställda för att ni som kund ska kunna klämma och känna lite på de olika modellerna.

Med vänliga hälsningar
Jonas Ahlborg VD

Gå till JOBmeal webbutik, alltid öppen

Logga in här

Till webbshop

Saknar du inlogg till vår webbutik?

Maila order@jobmeal.se

 

Prova våra maskiner, ni också

Vi på JOBmeal har Under 32 år serverat kaffe ur olika modeller och med olika bryggprinciper. Kaffet har utvecklats, likaså maskinerna.Trenden har under ett par år varit maskiner med hela bönor som maler sina bönor innan den bryggs i maskinen. Jag lovar att denna unika bryggteknik ger det godaste kaffe som någonsin har kommit ur en automat. Vi låter er gärna prova en på er arbetsplats. Ni är också alltid välkommen till vårt kontor där det finns över 20 maskiner uppställda för att ni som kund ska kunna klämma och känna lite på de olika modellerna. Med vänliga hälsningar Jonas Ahlborg VD

Med vänliga hälsningar
Jonas Ahlborg VD

Barn i Focus!

En misär utan hopp enligt många, men på skolan St. Martins försöker lärarna ge eleverna en tro på framtiden! Många av barnen får sin enda måltid under dagen här på skolan. Vilket gör att närvaron är hög! Några av barnen bär på HIV och andra har mildare sjukdomar men som också kräver en god kost. Barn i Fokus mjölkprojekt har blivit väldigt bra mottaget och gett skolan ett lyft och med din hjälp kan det ännu bättre!

JOBmeal stödjer Barncancerfonden

Vi har valt att vara ett Vänföretag till Barncancerfonden. Genom forskning kan allt fler liv räddas och ännu bättre behandlingsformer skapas. Detta ger drabbade barn och deras familjer en bättre livskvalitet!

Miljövänlig faktura!

Med teknikens hjälp så kan vi erbjuda alla våra kunder e-fakturor. Förutom de ekonomiska vinsterna är e-fakturor mer klimatsmarta.

Tänk bara på alla transporter som krävs för att en pappersfaktura ska kunna skapas och skickas från utställaren till fakturamottagaren och sedan måste de lagras fysiskt i många år. E-fakturor skapas och skickas utan att släppa ut koldioxid. Hör gärna av er så hjälper vi er igång med detta om ni så önskar.

Förenklade betalsätt i våra maskiner

Flera av våra kunder har redan uppmärksammat enkelheten att betala med kort eller sms i våra maskiner. Vi erbjuder betalningslösningar med chipläsare. Att alla transaktionen är gratis för kunden, du betalar endast för varan du köper. Du kan också välja att betala via sms. Ni kan också få kvittot på ert köp direkt via mail. Betalenheten följer PCI standarden, den säkraste lösning inom elektronisk handel.

Ny Sortimentslistan för 2019

Vi presenterar många nya spännande produkter i vår sortimentslista, vi har gjort sortimentslistan digital och ni läser, laddar ner eller skriver ut den på ett väldigt enkelt sätt.

Till sortimentslistan

Kontakta kontoret

Du kan begära en offert eller fråga efter mer information.

Våra kaffetjänster

Hos JOBmeal kan du köpa eller hyra kaffemaskiner som passar för företag, restauranger och hotell. Vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter och vi hjälper dig att hitta rätt lösning och serviceavtal för dina behov.

Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Skräddarsytt

Om varken Fika, Barista eller Gourmet passar just era behov skräddarsyr vi gärna ett kaffekoncept åt er.