Espresso House

En kaffeupplevelse i världsklass

JOBmeal och Espresso House introducerar en helt ny kaffeupplevelse med Espresso House Barista Station. Med denna station kan du njuta av en traditionell kaffe- eller teupplevelse var du än är. Det är ett smart, obemannat koncept som är tillgängligt dygnet runt.


Vad innebär Espresso House konceptet?

Med Espresso House konceptet får du den gedigna kaffe- och teupplevelsen som dina anställda älskar. Konceptet ger en fantastisk kaffe & te upplevelse 24/7, på arbetsplatsen.

  • Du får det goda kaffet du känner igen från Espresso House
  • Det är ett smart koncept, obemannat och tillgängligt dygnet runt
  • Samma design som på en coffeeshop för en maximal upplevelse

Specialkaffe

Kaffe på Espresso House vis

Kaffet från Espresso House är specialkaffe av högsta kvalitet från deras eget rosteri utanför Stockholm. Metoden slowroasting används. Det innebär att bönorna försiktigt och långsamt rostas till perfektion av våra duktiga rostmästare. Espresso House handlar direkt med kaffebönderna och köper endast det bästa kaffet i världen. Kaffet klassas som specialkaffe och är bland de 5 % bästa kaffesorterna i världen. Espresso House arbetar tillsammans med kaffebönder med hållbara verksamheter, både vad det gäller sociala och miljömässiga aspekter.

Espresso House på arbetsplatsen

Traditionell kaffe- och teupplevelse

  • Få specialkaffe direkt hos dig
  • Det är ett smart koncept, obemannat och tillgängligt dygnet runt
  • Samma design som på ett kafé för en maximal upplevelse

Den ultimata kaffeupplevelsen

“Nu finns det en kaffemaskin som vi litar på. Den kan göra lika gott kaffe som våra baristor. Våra kaffeexperter har testat och justerat varje liten del av processen tills maskinen kunde brygga en perfekt kopp kaffe.

Våra designers har skapat en kaffestation tillsammans med JDE & JOBmeal som skapar en liten Espresso House-oas. Vi lanserar en kaffeupplevelse som är helt i led med vårt motto – att erbjuda världens bästa kaffe till världens bästa gäst“ säger Espresso House.

Ta med mjölken på menyn

Espresso House Barista Station kommer med dubbla mjölksystem som gör det möjligt för dina gäster att välja mellan ko eller växtbaserad mjölk. Espresso House Barista Station uppfyller därmed efterfrågan på växtbaserade produkter, vilket är en snabbt växande konsumenttrend. Du kan helt enkelt erbjuda en bättre kaffeupplevelse till dina gäster.

Om Espresso House

Espresso House vill erbjuda en personlig kaffeupplevelse av hög kvalitet med handgjorda drycker med specialkaffe, skapade av våra baristor. De erbjuder även en trevlig service i en unik och mysig och välkomnande atmosfär. Företaget grundades 1996 i Lund av Charles och Elisabeth Asker.

Espresso House har växt till att bli den ledande kafékedjan med specialkaffe i Norden och har över 400 kaféer i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Den 11 oktober 2018 öppnade den första Espresso House i Tyskland.