The golden standard

L'OR föddes i Frankrike med ambitionen att erbjuda det finaste urvalet av kaffe till kaffeälskare runt om i världen. Varje L'OR-blandning är skapad av ett team av passionerade kaffekonstnärer för att leverera lager av smak och arom som berör alla sinnen för en unikt engagerande kaffeupplevelse. 

Varje klunk kaffe ska vara sensationell. En elegant balans mellan bittert, sött, rikt och robust. Den perfekta blandningen av franskt hantverk och de bästa bönorna i världen.


Elegant

Mellan, Mångfacetterat, Finstämt

L’OR Elegant, Spänning och sinnlighet som förfinats med finess och känsla. Bönorna balanserar världsvant mellan det generösa och det fin- stämda. Upplevelsen är både harmonisk och full av karaktär. Njut av blandningens fruktiga och söta toner som möter och lyfter den förföriskt mjuka och varma grundsmaken.

Fruktig och söt med inslag av ljust bröd, honung, persika och apelsinskal.

  • Perfekt för bryggkaffe men även som espresso
  • 100% Arabica, höglandsodlade
  • Återförslutningsbar förpackning

Espresso Intense

Mörkt, kryddigt, kraftfullt

L’OR Intense, Största möjliga njutbara upplevelse för intryck och sinne. Här har rostningen lockats fram maximalt med smak ur de utvalda bönorna, och resultatet är en krydda för livet. Smaka en mörkrostad pepprig hetta och bärig fyllighet med ett djup som ger dig en stark och passionerad upplevelse.

En mörkrostad espresso med toner av mörk choklad, svarta vinbär, plommon och inslag av svartpeppar.

  • Perfekt för espresso och mjölkbaserade drycker
  • Arabica & robustablandning
  • Återförslutningsbar förpackning
L'OR L'OR Elegant

L’OR Elegant sveper in dig i magin som jag regisserat med passion, mod och värme. Här finns spänning och sinnlighet som förfinats med finess och känsla. Bönorna balanserar världsvant mellan det generösa och det fin- stämda. A FULLY BRANDED COFFEE EXPERIENCE

Inte bara är kaffet förädlat till perfektion hela kaffeupplevelsen blir en njutningsfull stund på dagen som man stolt bjuder sig själv, kollegor och kunder på.

Lor-Integrerad maskin


ETT KAFFE, TRE UPPLEVELSER MED UPP TILL 15 VARIATIONER - DET ÄR FLEXTASTE

LOR-Flextaste
L'OR

Låt JOBmeal presentera detta Guld-koncept djupare. Fyll i formuläret nedan och låt oss hjälpa dig att ta ditt företags kaffe till nästa nivå!